Ministar prosvjete i kulture Vlade Republike Srpske otvorio naučni skup „Digitalizacija medija i ekonomija postindustrijskog doba“

Ministar prosvjete i kulture Vlade RS, Dane Malešević, otvorio je međunarodnu naučnu konferenciju „Mediji i ekonomija“, održanu na Visokoj školi „Banja Luka College“. Obraćajući se učesnicima konferencije i gostima, ministar Malešević je izrazio zadovoljstvo što visokoškolske ustanove iz Republike Srpske, kao što je BLC,  uspostavljaju mostove saradnje sa okruženjem baveći se aktuelnim temama iz oblasti obrazovanja.

„Ministarstvo prosvjete stalno ukazuje na neophodnost saradnje privrede i visokog obrazovanja.Bez te saradnje i kvalitetnog obrazovanja nema ni napretka“, rekao je, između ostalog, ministar Malešević.

Čestitao je organizatoru naučne konferencije  Mediji i ekonomija,Visokoj školi „Banja Luka College“ što je prepoznala potrebu za ovakvim sadržajima, poželivši im uspješan rad.

Direktor Visoke škole, prof. dr Mladen Mirosavljević zahvalio se učesnicima skupa i gostima koji su prepoznali napore BLC-a da ukaže na aktuelnost oblasti i tema konferencije.

Međunarodna naučna konferencija Mediji i ekonomija, koja se ove godine održava na temu „Digitalizacija medija i ekonomija postindustrijskog doba“ održava se već četvrti put, uz učešće naučnih radnika i gostiju iz osam država regiona.

PREGLEDAJTE OSTALE FOTOGRAFIJE

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.